Borderpoint Dresden

Як вже при вершинах МВФ в 2000 і 2002 буде цього року прикордонний пункт інформації в Дрездене, щоб консультувати людей, які хочуть брати участь в протестах проти Б8 зустрічі в Хайлигендамме/Heiligendamm, при можливо труднощах під час переходу межі і пропонувати різну допомогу.

Ми спостерігаємо ситуацію у меж і даємо загальні і актуальні вказівки до переходу межі.

Якщо багато відмовляють, ми переміщаємо частину опору.

Буде також "З'ясувань Комітет" якщо при спробі проходити межу з людьми, їх в збереженні беруть або заарештовують. Крім того, можуть сприяти адвокатам.

"З'ясувань Комітет" збирає разом із загальними відомостями про
перевищення влади і арешти переважно імена і дати народження поранених і заарештованих. Він держаєт контакт з адвокатами і гарантує таким чином, що затримані отримують своєчасно юрисконсульта до сторони поставленим і намагаються дізнаватися на яку охорону і місця збору полоненого люди були приведені і прискорити процес там. Понад те, він виконує психічну допомогу, тоді як він доводить до свідомості зацікавлену особу (також друзі і батьків) - як, втім, також поліциі-, що ситуація відома зовні і люди піклуються про заарештованих.

Якщо окремі особи або групи хотіли б робити междуостановку в Дрездене, ми пропонуємо спальні місця і організовуємо біржу спальних місць.

У AZ CONNI понад те комп'ютери знаходяться в розпорядженні на
безкоштовне використання, щоб довідуватися про актуальну ситуацію в
Хайлигендамме/Heiligendamm.

Інформаційний пункт зайнятий весь день з 23 травня по мінімум 10 червня. Ви знайдете всю наступну інформацію на нашій домашній сторінці.

legal aid: +49 351 89960456
e-mail: borderpoint-dd [at] so36.net